Azië

Weerbericht

Weerbericht Nederland

Stedentrip Weerbericht

Stedentrip Weerbericht

Geplaatst op vrijdag 22 september 2023 om 06:00 door Ed Aldus

Op weg naar je volgende avontuurlijke stedentrip? Of je nu de straten van Parijs wilt verkennen, op ontdekking gaat in Londen, cultuur opsnuift in Rome of geniet van de zon in Barcelona, wij hebben het meest recente weerbericht om je reis perfect te plannen. Pak je koffers en lees snel verder voor de laatste weersverwachtingen!

Valencia:

Op vrijdag in Valencia is het zonnig en droog met droog, en de maximumtemperatuur bereikt 28 graden. Het zonnige weer blijft aanhouden tijdens het weekend, met temperaturen oplopend tot 26 of 27 graden in de middag. Maandag en dinsdag blijven prachtig met volop zon en een middagtemperatuur van graden.

New York:

In New York is het op vrijdag wisselend bewolkt en blijft het droog, met een middagtemperatuur van ongeveer 22 graden. Zaterdag wordt een regenachtige dag met mogelijk wel tot 30 mm regen en een maximumtemperatuur van ongeveer 17 graden. Zondag begint bewolkt en regenachtig, maar het klaart in de middag op met een temperatuur van 20 graden. Maandag en dinsdag brengen perioden met zon en mogelijk een bui, met maximumtemperaturen van ongeveer 20 tot 21 graden.

Lissabon:

Het weer in Lissabon ziet er goed uit met regelmatig zonneschijn en droogte. De middagtemperatuur stijgt tot 24 graden. Tijdens het weekend blijft het zonnig en wordt het warmer, met temperaturen oplopend naar 28 graden op zondag. Begin volgende week blijft het prachtige weer aanhouden, de zon schijnt onbelemmerd en middagtemperaturen tussen 27 en 28 graden.

Stockholm:

Vrijdagochtend in Stockholm brengt zonnige periodes en blijft het droog. In de middag neemt de bewolking toe en valt er wat regen, met een temperatuur van 20 graden. Het weekend zal geregeld zonneschijn brengen en blijft vrijwel droog, met middagtemperaturen van 17 tot 18 graden. Maandag en dinsdag brengen meer zonneschijn en droogte, met een temperatuurstijging naar 20 graden op dinsdag.

Berlijn:

Het weer in Berlijn begint op vrijdag wisselvallig met enkele buien en af en toe zon, en de temperatuur stijgt tot 20 graden. Het weekend ziet er gunstig uit met zonnige periodes en droogte, en aangename middagtemperaturen rond 20 graden. Maandag en dinsdag brengen nog meer zon en warmer weer, met temperaturen oplopend naar 27 graden op dinsdag.

Wenen:

Vrijdagmiddag is het in Wenen wisselvallig met af en toe zon en wat regen of een bui, met een temperatuur van 25 graden. Zaterdag wordt bewolkt en regenachtig, met een afkoeling en een maximumtemperatuur van 17 graden. Zondag brengt af en toe zon en enkele buien, met een maximumtemperatuur van 19 graden. Maandag en dinsdag markeren de overgang naar zonnig en droog weer, met aanzienlijk hogere temperaturen van 24 graden op maandag en 27 graden op dinsdag.

Met dit weerbericht ben je goed voorbereid op je stedentrip naar deze prachtige steden, en kun je je avonturen plannen met het weer in gedachten. Veel plezier op je reis!