Actueel

"Vier De Lente" actie

In samenwerking met Unilux Horrenspecialisten

BR_Lente_Header_880x350.jpg

Op woensdag 20 maart startte om 22:58 uur de lente! Om dit moment te vieren, organiseerden we samen met de horrenspecialisten van Unilux een speciale "Vier De Lente" actie.

Wat is de actie?

[Update: de actie is verlopen]

Laat ons voor donderdag 21 maart 2019 15:00 uur zien door middel van een leuke, mooie of gekke foto of korte video hoe jij de start van de lente viert! Dit kan door je foto of video met ons te delen via:

>  Upload via Facebook

>  Upload via Instagram

>  Upload via Buienradar en kies "Vierdelente" als categorie"

Wat is de prijs?

Onze meteorologen kiezen de leukste foto of video uit. Deze zal te zien zijn in het RTL Weer bij RTL 4 op 21 maart om 19:50 en 23:50 uur én de winnaar ontvangt een tegoedbon van Unilux ter waarde van 350 euro.

Tip: maak je foto of video in landscape (horizontaal) zodat we deze goed kunnen gebruiken in de uitzending van het RTL Weer.

Frisse lucht binnen, insecten buiten

Unilux is de specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kan Unilux een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. En met een hor krijg je frisse lentelucht binnen en hou je insecten buiten! Meer informatie over Unilux Horrenspecialisten kan je hier vinden.

 
Een moment geduld aub...
Een moment geduld aub...