Actueel

Weerfoto van het jaar 2016

Na een twee weken durende strijd om de titel 'Weerfoto van het jaar 2016' is het dan eindelijk zover. Onderstaande foto van Jurjen Rozeboom heeft met bijna driekwart van de stemmen overtuigend gewonnen.

Jurjen Rozeboom, van harte gefeliciteerd met deze titel en natuurlijk de Buienradar-paraplu!

Ook onder de stemmers is er een winnaar en dat is: Pim Steenbergen uit Alblasserdam. Gefeliciteerd en veel plezier met je nieuwe Buienradar-paraplu!

De winnaars kunnen hun contactgegevens sturen naar info@buienradar.nl  

Ook dit jaar zal er weer een Weerfoto van het jaar-verkiezing zijn. Wil je dat jouw foto 'Weerfoto van het jaar 2017' wordt? Blijf dan de mooiste foto's sturen naar weerfoto@rtl.nl en maak kans op deze felbegeerde titel!

Weerfoto van het jaar 2016 - Jurjen Rozeboom

Actievoorwaarden Facebook

Op 15 december 2016 gaat op de Facebookpagina van Buienradar (www.facebook.com/buienradar) een actie van start waarbij deelnemers kans maken op het winnen van een prijs, te weten 1x Buienradar senzº original stormparaplu. Daarnaast ontvangt de fotograaf van de winnende foto ook een Buienradar senzº original stormparaplu.

- Je kan aan de actie deelnemen door dagelijks je favoriete foto d.m.v. de like-button die bij 1 van de 4 foto's hoort te kiezen.

- De actie eindigt op 1 januari 2017 (23.59 uur).

- De redactie van Buienradar bepaalt op 2 jauari 2017 de winnaar van de verkiezing Weerfoto van het Jaar 2016.

- De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.

- Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd voor deelname.