Over Buienradar

Buienradar app

Nu met buienmeldingen voor je huidige locatie!

Al meer dan 10 jaar een begrip in Nederland en we blijven innoveren. Met onze betrouwbare radar, buienmeldingen en weersverwachtingen ga je altijd goed voorbereid op pad en hoef je nooit nat te worden!


Download de app in een van de volgende app stores

        


Met de Buienradar app kan je in één oogopslag zien of je droog naar buiten kan. Door de automatische buienmeldingen wordt je altijd op de hoogte gesteld als het op jouw locatie gaat regenen en met de handige widgets kan je snel zien of het gaat regenen zonder de app te openen.

Op de homepage van de app staan de buienradar en de regengrafiek centraal. In één oogopslag zie je of het de komende twee uur gaat regenen op jouw locatie, zelfs tot op straatniveau met de inzoomfunctie. Daarnaast bevat de app vele andere uitgebreide weersinformatie zoals de 14-daagse, weeralerts, geschreven weerbericht van onze meteorologen, weerkaarten en weervideo's.

Naast de Buienradar en regengrafiek vind je in de app ook de Sneeuwradar, Motregenradar, Onweerradar, grondtemperatuurkaarten, windrichtingen, zonopkomst, zonondergang en nog veel meer!

Bekijk ook de sneeuwhoogtes van 700 beschikbare wintersportlocaties door jouw favoriete wintersport locatie in de zoekbalk te typen. Enkele voorbeelden zijn Mayrhofen, Flauchau, of Val Thorens. Scroll naar beneden, en zie de sneeuwhoogte onder het onderdeel "Nu in ...".

Als je geen advertenties wil ontvangen bieden wij het Buienradar Plus abonnement aan voor €2,29 per jaar (iOS) of €1,79 per jaar (Android).

We zijn continu bezig de Buienradar nog actueler, betrouwbaarder en sneller te maken, mede dankzij jouw hulp! Heb je een suggestie, vraag of klacht? Stuur een berichtje via het feedbackformulier (in de app) of via de e-mail (appsupport@buienradar.nl). Bedankt!