Over Buienradar

Buienradar - Overal en altijd weer

Buienradar is al 10 jaar een begrip in Nederland maar nog steeds helemaal van deze tijd. Met onze betrouwbare radar en weersverwachtingen ga je altijd goed voorbereid op pad en hoef je nooit nat te worden!


Download de app in een van de volgende app stores

        


Volledig vernieuwd met fris design!

Met de vernieuwde Buienradar app kan je in één oogopslag zien of je droog naar buiten kan. Met de handige widgets kan je snel zien of het gaat regenen zonder de app te openen.

De buienradar en de regengrafiek staan centraal. In één oogopslag zie je of het de komende twee uur gaat regenen op jouw locatie, zelfs tot op straatniveau met de inzoomfunctie. Daarnaast bevat de app een nieuwe widget en vele andere uitgebreide weersinformatie zoals de 14-daagse, weeralerts, geschreven weerbericht van onze meteorologen, weerkaarten en weervideo's.

De sneeuwhoogtes kan je vinden door in de zoekbalk één van de 700 beschikbare wintersportlocaties in te typen. Enkele voorbeelden zijn Mayrhofen, Flauchau, Gerlos, Val Thorens, Sölden en Saalbach-Hinterglemm. Als je nu naar beneden scrollt, zie je de sneeuwhoogte onder het onderdeel "Nu in ..." en boven de tijden van de zonsopkomst en zonsondergang.

Als je geen advertenties wil ontvangen bieden wij het Buienradar Plus abonnement aan voor €1,99 per jaar (iOS) of €1,79 per jaar (Android).

We zijn continu bezig de Buienradar nog actueler, betrouwbaarder en sneller te maken, mede dankzij jouw hulp! Heb je een suggestie, vraag of klacht? Stuur een berichtje via het feedbackformulier (in de app) of via de e-mail (appsupport@buienradar.nl). Bedankt!