Actueel

In samenwerking met:

Tot morgenmiddag glad in het noorden: code geel

In de provincies Groningen en Friesland en Drenthe kan het vandaag door sneeuwval en sneeuwresten plaatselijk glad zijn. Daarom geldt voor het noorden van het land code geel.

Het KNMI waarschuwt dat de gladheid nog tot morgenochtend kan aanhouden. Ook de ANWB en Rijkswaterstaat waarschuwen voor gladde wegen. Rijkswaterstaat adviseert automobilisten alert te zijn en hun snelheid aan te passen.

In de noordelijke provincies sneeuwt het hier en daar. Omdat de sneeuw blijft liggen zijn er minder rijstroken beschikbaar, aldus de ANWB. Voor de rest van het land geldt geen waarschuwing. 

Bekijk hier waar het nu sneeuwt:


05 december 2023 07:06


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ViewComponents.NewsOverviewViewComponent.InvokeAsync(Control control) in D:\a\1\s\src\Buienradar\ViewComponents\NewsOverviewViewComponent.cs:line 28 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsyncCore(ObjectMethodExecutor executor, Object component, ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25