Actueel

In samenwerking met:

Regenjas aan en gaan: herfstmachine gaat op volle toeren draaien

Geniet nog maar even van deze mooie dag en van morgen overdag, want vanaf morgenavond is het gedaan met het mooie weer. "Het gaat veel regenen dit weekend, heel veel."

"Morgen wordt het net zo'n mooie dag als vandaag, maar dat zal morgenavond anders worden", vertelt Nicolien Kroon van Buienradar. "In de loop van de avond gaat het vanuit het westen hard waaien en regenen. Het wordt een herfstachtig weekend."

Regen, regen, regen dus. En wind. "Het gaat stevig waaien. Maar niet alles is kommer en kwel, er is een voordeel: het wordt niet koud. Met zo'n 17 graden is de temperatuur prima."

Na het weekend beter

Trek dat regenpak dus maar aan als je naar buiten gaat. "Zondag is er iets minder wind dan zaterdag, maar ook zondag valt er veel regen."

Na het weekend wordt het beter. De temperaturen lopen nog iets op, tot 18 graden. "Lokaal kan zelfs de 20 graden worden gehaald. Op een enkel buitje na blijft het droog."


29 september 2022 16:08


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25