Actueel

In samenwerking met:

De temperatuur stijgt volgende week, het wordt terrasjesweer

Een echte winter met sneeuw, snert en warme chocola zit er niet meer in. Vanaf volgende week staat de lente om de hoek en stijgt de temperatuur. "We kunnen weer een terrasje opzoeken."

Dit vertelt Martijn Dorrestein, meteoroloog bij Buienradar. Morgen en vrijdag moeten we nog even een paar buitjes uitzitten, maar dat is het wachten waard, zegt Dorrestein.

"Eigenlijk was het een maandenlange herfst, die van eind oktober tot nu duurt. Maar na maanden van grauwe, grijze regenachtige dagen, komt er voor een langere periode mooi weer. "

Zonnig

Er was even sprake van een kans op 20 graden en veel zon op zondag, maar dat zit er helaas niet in. "De temperatuur komt zondag tot een graad of 12, maar de temperatuur gaat in de loop van de week langzaam omhoog en de zon gaat flink schijnen", zegt Dorrestein. 

Volgende week wordt het dus zonnig, al zijn er op sommige plaatsen wel stapelwolken. Gemiddeld stijgt de temperatuur naar 15 graden. Dorrestein: "Perfect lenteweer om weer eens een terrasje op te zoeken."


11 maart 2020 10:36


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25