Actueel

Lowlands kaarten in de uitverkoop

RTL Nieuws meldt dat heel veel mensen hun dure kaartjes voor Lowlands dit weekend tegen dumpprijzen op internet zetten. Op een site als Ticketswap staan inmiddels meer dan 600 kaartjes te koop. Sommige voor minder dan de helft van de verkoopprijs. Blijkbaar gaat voor velen de goede muziek dus niet boven slecht weer. De vraag is alleen of het daadwerkelijk zo slecht weer wordt.

Scene.jpg

Een lagedrukgebied dat op vrijdag boven het Verenigd Koninkrijk trekt richting Nederland. Voordat bijhorende storing ons land aan doet op zaterdag trekt een rug van hoge druk over het land. Op vrijdag lijkt dus zeker het middagprogramma prima weer te hebben. In de avond zou weleens de eerste regen kunnen gaan vallen. Hou dus goed de buienradar in de gaten!

work_meerdaagse.jpg

De zaterdag wordt waarschijnlijk wel een kletsnatte dag. Dat in combinatie met de stevige zuidwesten wind, zorgt ervoor dat de zaterdag wel als een herfstachtige dag aangemerkt kan worden. Dat worden waarschijnlijk modderbaden en doorlopen kapsels.

2019-08-13 09_42_50-Buienradar.nl - bekijk de pluim voor een beeld voor de komende 14 dagen.jpg

Op zondag ziet het er wel weer wat beter uit. Biddinghuizen bevindt zich dan inmiddels achter die storing. Het klaart dan wat op en de zon zal voorzichtig tevoorschijn komen. Wel is er op zondag nog steeds kans op een lichte regenbui. 

Al met al zeg ik dus poncho en regenlaarzen mee. Buienradar in de gaten houden. Jezelf warm houden en je instellen op het slechte weer (met name op zaterdag). Dan kan het allemaal misschien nog weleens meevallen.

  


13-08-2019 om 10:30 door Martijn Dorrestein

Een moment geduld aub...
Een moment geduld aub...