Actueel

In samenwerking met:

Voetbalteams overvallen door stofhoos in Bolivia

Twee voetbalteams in Bolivia zijn overvallen door een stofhoos, vlak voor het begin van de wedstrijd afgelopen dinsdag. Spelers en scheidsrechters stonden keurig in het gelid opgesteld toen de wervelwind opstak.

Op een video is te zien hoe de spelers een veilig heenkomen proberen te zoeken, terwijl de wind op sommigen vat lijkt te krijgen (beelden: zie onder). Het lijkt erop of iemand wordt meegezogen door de wind, maar bij nader inzien blijkt het te gaan om een kledingstuk dat iemand door de kracht van de wind van het lijf is gerukt.

Kort oponthoud

De elftallen zouden juist beginnen aan de finale van een klein toernooi in de plaats Achocalla, vlak buiten de Boliviaanse hoofdstad La Paz. Volgens verschillende media zou niemand gewond zijn geraakt en kon de wedstrijd na een kort oponthoud beginnen.


22 juli 2021 20:11


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25