Actueel

In samenwerking met:

Het wordt lente: 'Zondag 15 graden'

Op dit moment is het nog behoorlijk koud in Nederland, maar daar komt verandering in. Deze week loopt de temperatuur langzaam op en zondag kan het voor het eerst 15 graden worden.

"Het is nu nog een graad of 8 en in de nacht vriest het licht", zegt weerman Martijn Dorrestein van Buienradar. "Maar dat gaat veranderen. Zaterdag kan het gemiddeld al 12 graden worden, zondag wordt het met een graad of 15 nog wat warmer."

Volgende week zou de temperatuur zomaar door kunnen blijven stijgen. "Als we naar de pluim kijken, komt de helft van de verwachtingen boven de 15 graden uit. Op maandag zou het volgens sommige metingen zelfs 20 graden kunnen worden. Maar dat is nog onzeker."

Stevige wind

De warmere periode lijkt in ieder geval tot volgende week donderdag aan te houden. "De verwachting is dat de temperatuur daarna weer zal zakken."

En Dorrestein waarschuwt dat het door een stevige wind kouder aan kan voelen. "Maar uit de wind, in de zon, is het zeker lekker."


30 maart 2020 10:53


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25