Actueel

In samenwerking met:

Drukke ochtendspits verwacht door kans op gladheid en dichte mist

Er is vanochtend op de Nederlandse wegen kans op gladheid. Ook kan er dichte mist voorkomen, waardoor spitsstroken dicht blijven. De ANWB verwacht daarom een drukkere ochtendspits dan normaal.

De ANWB verwachtte sowieso al een iets drukkere ochtendspits rond de vier grote steden. Reden is dat er meer mensen zijn die naar hun werk gaan omdat ze niet thuis kunnen werken vanwege het lek in het Citrix-systeem.

Citrix-lek

Daardoor zijn dagelijkse files rond de grote steden mogelijk wat langer dan normaal. Het wordt volgens de ANWB niet chaotisch.

Gladheid en regionaal dichte mist

Verder is het oppassen geblazen vanwege verraderlijke gladheid. Het is vanochtend koud met in een groot deel van het land eerst nog lichte vorst. In de eerste helft van de ochtend bestaat er kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

Er komt regionaal dichte mist voor die zich de komende uren verder kan uitbreiden. De zon komt later vanochtend vooral tevoorschijn in het noordwesten en het blijft in het hele land droog.  

Het weer

Vanmiddag blijft het in het zuiden en oosten van het land grijs, verder schijnt de zon geregeld en neemt de bewolking vanuit het noorden verder toe. Het blijft droog en wordt 7 graden, maar blijft enkele graden kouder in gebieden waar het mistig is.

De grondtemperatuur:


20 januari 2020 05:51


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25