Actueel

In samenwerking met:

'Spetter, spatter, spater': Enorm watergevecht in Den Haag

Een beter moment had de organisatie er niet voor kunnen uitkiezen: woensdagmiddag is er een groot watergevecht op het Malieveld in Den Haag. Iedereen met een gekleurd waterpistool mag meedoen.

Om de inwoners van Den Haag een beetje verkoeling te bieden bij de voorspelde temperaturen, organiseert Green Garden Festival woensdagmiddag om 17 uur een groot watergevecht op het Malieveld.

"Spetter, spatter, spater, vul je pistool met water!' schrijft de organisatie op Facebook. Meer dan 1500 mensen hebben daar al laten weten geïnteresseerd te zijn in het evenement.

Gekleurd waterpistool

Het watergevecht gaat een uur duren. Er is een watertappunt aanwezig, maar deelnemers wordt ook gevraagd zelf flessen water mee te nemen om de pistolen te vullen. Die waterpistolen moeten trouwens gekleurd zijn, anders zijn ze niet toegestaan.


23 juli 2019 17:43


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25