Actueel

In samenwerking met:

Nog even volhouden: na vandaag komt de zon weer terug

Het is een grijze bedoening vandaag, de zon laat zich nauwelijks zien. Maar als je van zomer houdt dan wordt het na vandaag alleen maar beter. Met in het weekend weer kans op tropische temperaturen.

"Vandaag gaan we de zon helemaal niet zien", zegt Maurice Middendorp van Buienradar. "Maar na vandaag wordt het alleen maar beter."

Op deze grijze maandag gaan we de twintig graden niet halen. Maar morgen wel weer. Dan kan het in Limburg weer 23 graden worden.

Tropisch

"We hebben nu wind uit het noorden. Maar woensdag en donderdag gaat de wind draaien en dan krijgen we weer warmere temperaturen. Dan kan het woensdag in Limburg weer 25 graden worden en donderdag in het hele land 24 of 25 graden."

In Limburg is zelfs eind van de week weer de tropische dertig graden in zicht. Met de warmere temperaturen neemt wel de kans op een buitje weer toe.


15 juli 2019 10:05


Onderdeel 'NewsOverview' niet geladen.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Components_NewsOverview_Default.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Components\NewsOverview\Default.cshtml:line 0 at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.ViewViewComponentResult.ExecuteAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentInvoker.InvokeAsync(ViewComponentContext context) at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewComponents.DefaultViewComponentHelper.InvokeCoreAsync(ViewComponentDescriptor descriptor, Object arguments) at AspNetCoreGeneratedDocument.Views_Shared_Partial_RenderControls.ExecuteAsync() in D:\a\1\s\src\Buienradar\Views\Shared\Partial\RenderControls.cshtml:line 25