Actueel

Vernieuwde mobiele website

Buienradar heeft haar website die op een telefoon of tablet wordt getoond, vernieuwd. Zo kan je nog gemakkelijker, sneller, overal en altijd het weer  op jouw locatie bekijken. Daarnaast zijn de verschillende Buienradars en/of actuele weerkaarten makkelijker te bekijken via "Snel naar radars en kaarten", zoals de Motregenradar, Zonradar of de temperatuurkaart. Hier volgt een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden!

Startpagina

Op het startscherm van Buienradar kan je makkelijk jouw eigen locatie selecteren en bij meerdere locaties eenvoudig tussen de verschillende locaties switchen. 

Voor het zoeken naar specifieke kaarten of radars, kan via het "hamburger" menu in de rechter bovenhoek van het scherm zoeken. Via het scherm dat verschijnt kan gezocht worden via de zoekbalk boven in het scherm. Daarnaast kan door het menu gebladerd worden om de verschillende kaarten voor Nederland of wereldwijd te bekijken. Onderaan het scherm kan je snel naar een buienradar of weerkaart doorklikken.

Snel naar de ingezoomde Buienradar of direct naar de Europese Buienradar? Klik in de radarkaart (startpagina) op het vergrootglas met de + voor de ingezoomde radarkaart en het vergrootglas met de - voor de Europese Buienradar.

Onder de radarkaart staat de tijdbalk voor het pauzeren of zelf doorlopen van de radarbeelden. Onder de tijdbalk staan de knoppen om direct de verschillende Buienradars te bezoeken, zoals de 3 en 24 uur vooruit

5- en 14-daagse verwachting

De 3-daagse verwachting staat onder de groene Buienradar-knoppen. Voor het uitgebreide weer op jouw locatie of de 5- en 14-daagse, kan geklikt worden op "Vandaag", "Morgen" of overmorgen. 

Uitleg mobile web.png

14-03-2019 om 16:00 door Max Verhagen

Een moment geduld aub...
Een moment geduld aub...